Workshops/Cursussen

 

Workshops/cursussen:

Cursus ontspanningsmassage/intuïtieve massage is  mogelijk voor 2 personen. Met een handleiding en persoonlijke begeleiding is deze oliemassage gemakkelijk aan te leren.

Een cursus Pulsing in de vorm van een aanvulling op je eigen massage is ook mogelijk.
Of wat denk je van een workshop met de onderarmen/ellebogen voor een diepere massage (*aloha dance massage, een afgeleide van de Hawaîaanse massage, ook wel bekend als ‘massage zonder handen’) Dit kan gegeven worden aan 2 personen tegelijk, bij Massagepraktijk Esfarona of op locatie  thuis.

Er is de mogelijkheid tot aanmelden voor een heerlijke workshop in het water om kennis te maken met de watermassage. Geschikt voor stellen maar ook voor vrienden/vriendinnen.

Locatie: zwembad de Waterthor ( 32 graden badje), Thorbeckelaan te Den Haag
Tijdstip: nader te bepalen in afstemming, anderhalf uur met een vriend/vriendin op b.v. een zondagochtend, leren hoe je de ander een watermassage geeft. Je krijgt privéles, ieder drie kwartier en dan wisselen.

Per persoon €35,00 per keer en het zwembadtarief.

Indien je voor meer privé kiest en warmer water prefereert, is dit ook mogelijk. Het tarief zal dan hoger zijn i.v.m. de huur van het warme badje.

Wat je ook kiest en waar je interesse ook ligt, informeer naar de mogelijkheden, hetzij via de telefoon; 06-23803208 of per mail; info@esfarona.nl