Mijn Klanten

Ik begeleid mensen die last hebben van stijve spieren en gewrichten, rugklachten of migraine, maar ook mensen die emotioneel vast zijn gelopen of last hebben van trauma’s/blokkades.

* Kan jij de gedachten in je hoofd niet stoppen?
* Wordt je overspoeld door verdrietige gevoelens?
* Heb je moeite met de buitenwereld, wordt deze ervaren als hard, koud en afwijzend?

Kijk dan eens bij Inpulsing, wellicht is dit iets voor jou! En zet die eerste stap naar een opgeruimd leven.

* Heb jij moeite met bewegen?
* gaat staan of zitten gepaard met pijnklachten?
* zowel het ‘s-avonds in slaap komen alsmede ‘s-ochtends opstaan is een beproeving?
* een onverwachte beweging maken resulteert in een pijnscheut?
* simpele zaken zoals de auto in- en uitstappen is pijnlijk?
* of wil je je gewoon eens lekker ontspannen en verwend worden met een heerlijke massage?

Ervaringen van klanten:

Ruzie thuis, het ging niet goed op school, elke dag huilen, boos, bang en ik trok me steeds meer terug. Mijn familie maakte zich zorgen om mij.
Mijn moeder stuurde me naar Esther toe. Ik dacht dat ik moest praten, maar dat hoefde niet, het was bewegen, ademen, maar vooral veel lachen. Ik had er echt zin in, zat te wachten op de volgende inpulsingsessie en zat steeds beter in mijn vel. Jammer dat het alweer voorbij is. Ik voel me weer goed en heb er weer vertrouwen in.

Lisa (17 jaar)

“Doordat ik voor mijn werk veel reis met de auto voelde ik me regelmatig stijf en lusteloos. Mijn energieniveau was constant te laag. Een vriendin raadde mij de integratieve massage van Esther aan. Zij had namelijk hetzelfde probleem gehad en was na 4 sessies terug op haar oude energieniveau. Ik heb ditzelfde gevoel na drie sessies ervaren. Ik zit weer lekker in mijn vel, Esther bedankt!”

Michel (35 jaar), account manager, Den Haag

Toen ik 33 weken zwanger was, woog ik al 15 kilo meer dan voor mijn zwangerschap. Dat was te merken. Aan het eind van de dag had ik overal pijn, vooral in mijn benen. Ook sliep ik slecht door een zere nek en lage rugpijn. Totdat ik een massagebon van mijn moeder kreeg voor een healing dance watermassage. In één woord, geweldig! Esther heeft mij in het warme water een uur lang voorzichtig gedraaid en gestrekt om zo de stijfheid uit mijn spieren te halen. Totale ontspanning… ik kon die avond sinds lange tijd weer goed en diep slapen.”

Sanne, 31 jaar, moeder van Max (6 maanden)

Tijdens een sessie bij Stichting Plons, een complex voor gehandicapten te Eindhoven, was Esther bezig met watsu, een vorm van watermassage, met Estelle, mijn dochter van dertien. Ze heeft een vergroeide rug met een pen van zo’n dertig centimeter erin en chronisch pijn. Na nog geen vijf minuten zei ze: Ik heb geen pijn (in mijn rug), mama. In 1e instantie dacht ik dat ze het rekken en strekken van haar rug bedoelde, maar ze bedoelde dat ze helemaal geen pijn had op dat moment. We zijn je heel dankbaar dat ze dit heeft mogen ervaren en even zonder pijn kon zijn.

Marieken, (40 jaar), moeder van Estelle