Massages

Ontspanningsmassage/ Integratieve massage

Een mooie ontspanningsmassage vanuit het hart.

De integratieve massage is een ontspanningsmassage met olie.
Het is heerlijk om zo’n complete massage te ondergaan. Heerlijk, omdat je je door aanraking en aandacht even helemaal kunt ontspannen. Van het aanraken – het geraakt worden – gaat een helende en harmoniserende werking uit en je kan (mag) even terugkomen bij jezelf. Bij je eigen gevoel. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, behalve ervan genieten natuurlijk.
Integratieve massage bestaat uit een combinatie van intuïtieve oliemassage, dynamische massage (pulsing, zie kopje inpulsing voor uitleg over pulsing) een polariteitsmassage (energetisch).

Het is ook mogelijk een op het lijf geschreven massage te ontvangen. Samen gaan we op zoek naar een zo goed mogelijk aan jouw lichaam en geest aangepaste combinatie van de drie gebruikte massagevormen. De ervaring leert dat er meestal vier sessies voor nodig zijn om tot een volledig op het lijf geschreven massage te komen.

Geschikt voor: iedereen!

Watermassage/ Healing Dance

Aqua&joy-spreiden

Healing Dance is een ontspanningsmassage in het water. Het is een krachtige vorm van diepe, meditatieve ontspanning en zacht, emotioneel lichaamswerk in warm, ondiep water(35-36 C).Aqua&joy-buik
Het brengt je in diepe lagen van ontspanning, vertrouwen en balans.
Watermassage is vooral zelf niets doen. Gedragen worden door het water. Zachtjes bewogen worden en heerlijk alle lichaamsvormen aannemen die vaak op het land zo veel moeite kosten. Strekken, buigen, draaien, alles zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen.

Door de warmte van het water ontspant je lichaam. Door de bewegingen van de masseur komt je lichaam weer in stroming. Je krijgt meer energie of komt juist bij die emotie die je  eigenlijk liever niet los wilde laten. Zo stel je je open voor je eigen proces. Aqua&joy-onder water

Het is heerlijk ontspannend. Zo heerlijk, dat je zou willen dat het nog even langer had geduurd…

Geschikt voor: iedereen! Maar met name heerlijk voor zwangere vrouwen, mensen met Parkinson, reuma enz.